Over de kawellen

Bij de kabouters en welpen (8 tot 11 jaar) ligt de focus op het kennis maken met de basisbeginselen van scouting, ze staan aan het begin van een groot avontuur!


Er staan niet alleen spelletjes en vertier op het programma, maar ook het aanleren van technische vaardigheden, zoals sjorren en vuur maken. Zo groeien ze stillaan op tot een waardige scout, die zelfstandig zijn plan kan trekken.


De werking wordt aangekleed met verhalen en fantasie, waarbij gebruik wordt gemaakt van het Jungleboek, vandaar de namen van de leiding.

Maandprogramma

 • juni 18-19

  Wat was mei toch een leuke maand! We hebben enorm genoten van al de toffe activiteiten en natuurlijk ook van het leuke gezelschap! De maand juli staat voor de deur en voor vele van de leiding betekent dit examens. Vandaar dat de uren soms wat verschillen en dat er soms activiteiten zijn op een zaterdagavond. Laten we er meteen invliegen!

   

  Zondag 2 juni: 10u-12u

  Met de zon op ons hoofd, de vogeltjes die fluiten en de lichtblauwe hemelse lucht kunnen we het niet laten om onze waterpistolen boven te halen. Kom mee genieten van wat afkoeling op deze warme dagen! 


  Zaterdag 8 juni: 18u-20u

  Vandaag staat pleintjes spelen op de planning!! Wat ravotten met z'n allen, terwijl we leuke spelletjes spelen, zeker komen dus! 

  Zaterdag 15 juni: 18u-20u

  Nog eens gezellig met elkaar een goeie film zien en goed veel lachen, zeker niet te missen! Je mag zeker je eigen lievelingsfilm meepakken! 


  Zondag 23 juni: 10u-12u

  Vandaag is het wieltjes dag!

  Neem die coole rollerskates, skateboarden, steppen ,… allemaal mee want we gaan vandaag onze talenten op wieltjes aan elkaar laten zien!!


  Zondag 30 juni: 19u

  Vandaag laden we met z'n allen de camion in voor het kamp! Alle helpende handen zijn welkom!! 


  Dit was het alweer voor de maand juni. Volgende maand is het al scoutskamp! Wohooooo! Dus we zien jullie graag verschijnen op 7 juli om 08.45 uur op de scouts, tot dan! *drop the mic*

   

  Stevige linker, 

  Akela, Baloe, Bagheera, Chill, Marala en Hathi 


archive Archief maandprogramma's

more_vert
  Akela
close
Akela
Takverantwoordelijke
Naam Gsm Leeftijd Carriere Hobby's Taak
Wout Van De Wiel +324 92 05 68 92 21 Lid vanaf 1e jaar kapoen! Nu 3e jaar leiding, na 2 jaar bij de jonggivers. Scouts & voetbal Webmaster, materiaalmeester, sportkoffer, groepsspel, paviljoenfeesten
more_vert
  Baloe
close
Baloe
Takverantwoordelijke
Naam Gsm Leeftijd Carriere Hobby's Taak
Ellen Van Stigter +32472 09 04 84 21 Lid sinds de kawellen Kinderoppas en scouting kampplaats, Gluhfest, inkomsten ter vervanging van de oud papieromhaling
more_vert
  Chil
close
Chil
Naam Leeftijd Carriere Hobby's Taak
Daan Jennes 19 Lid vanaf 2de jaar kawel! Gymnastiek & Scouts!! EHBO, Paviljoenfeesten en Goede Doel
more_vert
  Bagheera
close
Bagheera
Naam Leeftijd Carriere Hobby's Taak
Sardarwali Hussainkhel 20 Lid vanaf 2de jaar giver Scouts, zwemmen Knutselkoffer
more_vert
  Marala
close
Marala
Naam Leeftijd Carriere Hobby's Taak
Seppe Willeme 19 lid vanaf 1ste jaar kapoen basketbal en scouts sportkoffer
more_vert
  Hathi
close
Hathi
Naam Leeftijd Carriere Hobby's Taak
Claudine Van Stigter


keyboard_arrow_up