Over de givers

Bij de gidsen en verkenners (14 tot 17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Ze trekken de nacht in, gaan op overlevingstocht of boksen een fuif in elkaar. Er wordt hen de kans gegeven om te experimenteren, mee te beslissen en dingen te ontdekken.

De kampen variëren van een buitenlands kamp tot een stapkamp en zelfs een vlottenkamp. Op het einde van hun givercarrière krijgen ze hun voortotem.

• juni 18-19
    Živjo liefste givers!

De maand mei is alweer voorbij gevlogen, wat betekent dat we ons in de LAATSTE MAAND VOOR HET GIVERKAMP bevinden! JOEHOEEEEE! Maar eerst zijn het natuurlijk nog examens voor iedereen! We wensen jullie alvast heel veel succes hiermee en duimen ontzettend hard voor goede resultaten! Aangezien de leiding nu ook examens heeft, zijn de uren (en dagen) waarop onze activiteiten plaatsvinden een beetje anders dan normaal.

Hieronder de planning van juni:

Zaterdag 1 juni: 09u30-... : OUD PAPIER

Deze maand is het opnieuw oud papier. Same thing as usual: om 09u30 verzamelen we op de parking van de scouts! Aan alle derdejaars: we weten dat jullie het druk hebben met de examens, maar alle hulp is welkom. Dus mocht je even aan een pauze toe zijn, zien we je graag verschijnen om mee te helpen!

Zondag 2 juni: 11u00-13u00: PICKNICKEN @WILDERTSE DUINTJES

Vandaag houden we een gezellige picknick in de Wildertse Duintjes! Neem dus zeker allemaal jullie fiets mee en iets lekkers om te smikkelen!!!

Zaterdag 8 juni: 20u00-22u00: FLUITSPEL

De tweede zaterdag van de maand hebben we een leuke avondactiviteit voor jullie voorzien. Wees hier dus zeker allemaal bij!!!

Zaterdag 15 juni: 20u00-22u00: GIVERS @THE MOVIES

Vanavond toveren we ons lokaal om tot een echte cinemazaal en genieten we samen van een topfilm!!! Verzoekjes mogen jullie altijd uiten in de Whatsapp-groep!

Zondag 23 juni: 10u00-12u00: GEZELSCHAPSSPELLETJES

Deze zondag doen we in de voormiddag scouts. Zet allemaal jullie Game Face op, want we drogen elkaar af in een aantal doldwaze gezelschapsspelletjes! Uiteraard mogen jullie zelf ook spelletjes meenemen! Laat dit dan wel van tevoren weten in de Whatsapp-groep, zodat we zeker zijn dat jullie niet dezelfde spelletjes meenemen!

Zondag 30 juni: GEEN SCOUTS, MAAAAAAAAAAR GIVERKAMP!!!!

Het is de vijfde zondag van de maand, dus vandaag is het geen scouts... MAAAAAAAAR het is het begin van iets waar we allemaal al zeer lang naar hebben uitgekeken, namelijk het vertrek op KAMP!!!! Even ter herhaling:

- We verzamelen vandaag om 01u45 op de parking van de scouts en vertrekken om 02u00 richting de luchthaven van Schiphol.

- De leden moeten zelf een lunchpakket voorzien!

Dit was het weer voor deze maand. Rest ons enkel nog te zeggen: We maken er met z'n allen een MEMORABEL GIVERKAMP 2019 van !!!!

Pozdrav,

Jana, Niki & Elke

XXXXXXXXXXXX

Jana Dehens