Over de givers

Bij de gidsen en verkenners (14 tot 17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Ze trekken de nacht in, gaan op overlevingstocht of boksen een fuif in elkaar. Er wordt hen de kans gegeven om te experimenteren, mee te beslissen en dingen te ontdekken.


De kampen variëren van een buitenlands kamp tot een stapkamp en zelfs een vlottenkamp. Op het einde van hun givercarrière krijgen ze hun voortotem.

Maandprogramma

 • december 20-21
 • november 20-21
  Hoi lieve givertjes!! 

  Zoals jullie ongetwijfeld gehoord hebben, mogen activiteiten boven de 12 jaar niet langer meer doorgaan. Wij balen daar enooooorm van & gaan jullie ontzettend missen. Uiteraard gaan wij wel leuke alternatieven proberen voorzien in een coronaproof jasje :) We houden jullie hier wie Whatsapp nog verder van op de hoogte. 

  belangrijk! probeer in tussentijd zo goed mogelijk alle maatregelen op te volgen zodat we elkaar allemaal heel snel terug kunnen zien (!!!) aub aub aub aub 

  Tot snel, toppers
  knuffelsss,
  Marieke, Renske, Robbe, Siebe, Klara
  xxxx
 • oktober 20-21

  Dag megaaa toffe givers,

  Een nieuw jaar, nieuwe leiding en ook weer enkele nieuwe gezichten. Megaaa spannend! Wij kijken alvast enorm uit naar het nieuwe jaar dat we tegemoet gaan samen met jullie! 

  Ps: Nog iets belangrijks voor we het maandprogramma gaan overlopen. Helaas is corona nog steeds niet verdwenen en moeten we nog steeds afstand houden van de andere takken daarom verzamelen wij nog steeds aan het boompje voor het lokaal.

  Zondag 4 oktober: 10u00-13u00 - STARTDAG

  Vandaag is het startdag. Wij zullen te vinden zijn op het scoutsterrein om wat extra informatie te geven, een babbeltje te slaan, vragen te beantwoorden,... Ook jullie ouders zijn meer dan welkom! Er zal daarnaast ook een standje met verloren voorwerpen aanwezig zijn en de mogelijkheid om jullie terug in te schrijven. Wij voorzien eveneens brunchpakketten. Voor deze dag dien je je VOOR 29 september in te schrijven. Dit kan je allemaal doen via de site ('acties'). Ook belangrijk is dat je even goed naleest hoe deze dag precies in werking gaat in verband met COVID-19. 

  Zondag 11 oktober: 10u-12u

  Vergadereeeeeun!!! Wat zouden jullie graag doen dit jaar? Hoe gaan we zorgen dat we een beetje geld in het laadje kunnen krijgen? Hoe kunnen we er samen een spetterend jaar van maken? Allemaal vragen waar je alvast eventjes over kan nadenken. Wij zijn benieuwd naar jullie idee├źn.


  Zondag 18 oktober: 13u30-16u30

  Woehoeeew vandaag een spetter van formaat: JACHTSEIZOEN. Kunnen jullie dit spel evengoed spelen zoals onder andere de enige echte Famke Louise? https://www.youtube.com/watch?v=bc2MXTjqWIg

  Neem vandaag jullie fiets en gsm mee (download alvast de app).

  Zondag 25 oktober: 13u30-16u30

  Kan jij raden wat we vandaag gaan doen?

  Ingredi├źnten:

  - aluminiumfolie

  - worstje

  - hout

  - lucifers

  - papier

  - banana split

  - goed humeur

  - patat

  - croque monsieur

  -...


  De toon is gezet, een begin van een TOPJAAR! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij :) :) :) :)


  PS: Vergeet jullie niet te (her)inschrijven voor 10 oktober dit kan je doen op de site of tijdens de startdag. De medische fiche nakijken/ aanvullen is ook altijd nuttig indien er zaken veranderd zijn.


  Vele knuffelsssss

  ebeiS, ebboR, ekeiraM, eksneR, aralK
archive Archief maandprogramma's

more_vert
Marieke Van den Bergh
close
Marieke Van den Bergh
Leeftijd Carriere Hobby's Taak
21 Lid vanaf 1e jaar kapoen! Scouts en klarinet! Verkleedkoffer, kookwedstrijd paviljoenfeesten en teambuilding
more_vert
Klara Van Tilborgh
close
Klara Van Tilborgh
Leeftijd Carriere Hobby's Taak
21 Lid vanaf 2e jaar kapoen! Scouts!! :) :) :) Kampplaats, quiz paviljoenfeesten, teambuilding en leidingsweekend
more_vert
Renske van Veldhoven
close
Renske van Veldhoven
Leeftijd Carriere Hobby's Taak
21 Al van eerste jaar kapoen actief in de scouts! fietsen en lopen verkleedkoffer en teambuilding
more_vert
Robbe Willeme
close
Robbe Willeme
Takverantwoordelijke
Gsm Leeftijd Carriere Hobby's Taak
0473573148 20 lid vanaf 1ste jaar kapoen, nu mijn 3de jaar als leiding Basketbal en scouts Webmaster, Paviljoenfeesten, gasman, leidingsweekend
more_vert
Siebe Van Veldhoven
close
Siebe Van Veldhoven
Leeftijd Carriere Hobby's Taak
19 Vanaf eerste jaar kapoenen in de scouts gezeten en nu in mijn tweede jaar als leiding Scouts en gitaar spelen Sportkofferverantwoordelijke


keyboard_arrow_up