Over de givers

Bij de gidsen en verkenners (14 tot 17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Ze trekken de nacht in, gaan op overlevingstocht of boksen een fuif in elkaar. Er wordt hen de kans gegeven om te experimenteren, mee te beslissen en dingen te ontdekken.

De kampen variëren van een buitenlands kamp tot een stapkamp en zelfs een vlottenkamp. Op het einde van hun givercarrière krijgen ze hun voortotem.

• kamp 17-18
    Al de bagage wordt in de camion geladen op 30 juni om 19u. Meer info volgt tegen het einde van juni. Voor de givers kan dat een kleinere zak zijn met wat extra kleren voor de dagen dat we op vast kamp zijn.
  • juni 17-18
    De maand juni is weer aangebroken, dit is spijtig genoeg weeral de laatste maand scouts van dit schooljaar. Maar niet getreurd want binnen een maand vertrekken we op kamp.

Zaterdag 2  juni: 9u30-...
    Vandaag is het oudpapier. Aangezien de examens er aankomen zullen we deze maand met verschillende shiften werken. Gelieve er een te komen helpen!

Zondag 3 juni: 13u30-16u30

Vandaag gaan we verschillende versies van klakkebuizen, plezier gegarandeerd dus!

Zaterdag 9 juni: 20u-22u

Vandaag houden we een filmavond om wat te kunnen ontspannen tijdens de examens. Jullie mogen allemaal een film meebrengen die jullie willen zien. Wij zorgen voor de rest!

Zondag 17 juni: 11u-13u

Vandaag gaan we brunchen. Gelieve allemaal iets mee te pakken om te eten, wij zullen drinken voorzien en een extra versnapering.

Zondag 24 juni: 13u30-16u30

Voordat we op wandelkamp vertrekken willen we met jullie is gaan wandelen met rugzak. Gelieve in jullie rugzak alles te steken wat je mee op kamp zou nemen. Zo kunnen we zien of jullie niets te veel of te weinig meenemen. Doe zeker ook jullie wandelschoenen al aan dan zijn deze al een klein beetje ingelopen.

Dit was het weeral voor deze maand, tot op het kamp!
    stevige linker de giverleiding

Glen Peeters
Glen Peeters
23 Lid vanaf 2de jaar kapoen! Scouts en American Football