Over de givers

Bij de gidsen en verkenners (14 tot 17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Ze trekken de nacht in, gaan op overlevingstocht of boksen een fuif in elkaar. Er wordt hen de kans gegeven om te experimenteren, mee te beslissen en dingen te ontdekken.

De kampen variëren van een buitenlands kamp tot een stapkamp en zelfs een vlottenkamp. Op het einde van hun givercarrière krijgen ze hun voortotem.

• oktober 19-20

Dag liefste givers!

Wij hebben SUUUUUUUPERVEEL zin in het nieuwe jaar met jullie daarom vliegen we er in met een hoop leuke activiteiten!!

Zondag 6 oktober: 10u-15u

Dit jaar gaan we veeeeel leuke dingen doen dus deze zondag gaan we na de brunch goed vergaderen Wie Wat Waar Wanneer Waarom en niet te vergeten Hoe we dat juist allemaal gaan doen! Vergeet dus allemaal jullie agendaatjes niet om onze leuke plannen te noteren!

Het programma is als volgt:

- 10u - 11u: Voorstelling de nieuwe leidingsploeg en contactmoment tussen ouders en leiding.
    - 11u - 13u: Brunchmoment voor ouders en/of kinderen + inschrijvingen en paskoffer

- 13 - 15u: De eerste kennismaking spelletjes met de nieuwe leiding!

Zondag 13 oktober: 10u-12u

Voor deze zondag hebben wij een fantastische quiz voorzien: 'De Slimste Giver' maar vergis u niet dit is allesbehalve een remake van de slimste mens! Warm je hersencellen al maar op zodat ze goed getraind zijn, eet veel vis en nootjes (goed voor de breincellen) en herlees de maaltafel van 35 nog een keer want dit is dé uitgelezen kans om eens te tonen hoe slim jullie zijn!

Zondag 20 oktober: 13u30-16u30

Omdat wij zoveel goeds hebben gehoord over jullie formidabele sjorkunsten mogen jullie ze voor deze zondag nog eens bovenhalen. JOEPIEEEE Wat gaan we vandaag maken? Daar kunnen jullie ook al eens over nadenken. Het paard van Troje of een gigantisch groot konijn? We zullen zondag zien wat er haalbaar is 😉)

Zondag 27 oktober: 13u30-16u30

Voor deze laatste zondag hebben we jullie beste acteerskills nodig. Jullie gaan namelijk jullie eigen giverfilm maken die wordt gefilmd op verschillende toplocaties in Essen. Zorg dat die tandjes goed gepoetst zijn zodat je je prachtige colgate-glimlach kan showen voor de camera.

Ziezo dat was het weer voor deze maand !

Een vriendelijke dsjzoef op ulle mulle van de nieuwe leiding (en een kusje)

Daan, Marijke, Kamiel en Lynn

• september 19-20

Allerliefste givers

Allereerst een dikke merci voor het bangelijke kamp!! Jullie hebben er echt een onvergetelijk kamp van gemaakt. Spijtig genoeg betekent dit wel dat het scoutsjaar op zijn einde loopt. Het is de laatste maand met ons als leiding dus we geven er deze maand een extra lap op!

Zondag 1 september: 13u30-16u30: WOUDLOPERSKEUKEN

We beginnen deze maand met een klassieker: woudloperskeuken! Neem allemaal iets lekkers mee om klaar te maken op ons zelfgemaakte vuur.

Zondag 8 september: 10u-12u

Benieuwd naar wat we vandaag gaan doen?  Kom dan zeker af!!

Zondag 15 september: 10u-16u30: ZWEMMEN + FIESTA EUROPA

Vandaag gaan we zwemmen en een bezoekje brengen aan fiesta Europa op het heuvelplein! Neem dus allemaal zeker je zwemgerief, een lunchpakket, je fiets en €5 mee!

Zondag 15 september - vrijdag 20 september: LEEFWEEK

Het is eindelijk zover!!! Deze week zullen de scoutslokalen even onze thuis worden. We leven namelijk een hele week samen op de scouts. We maken samen eten, maken samen huiswerk, vertrekken samen naar school en doen tussendoor een heleboel leuke dingen. Wij zullen binnenkort een mailtje naar alle ouders sturen met extra informatie over deze week.

We verwachten jullie allemaal om 21u met al je spullen op het scoutslokaal!

Zondag 22 september: GEEN SCOUTS
    Na onze leefweek mogen jullie vandaag eens goed uitrusten.

Zondag 29 september: 10u-16u30: OVERGANG

Vandaag nemen we afscheid van onze derdejaars en verwelkomen we de derdejaars van de jonggivers. Jullie komen vandaag ook te weten wie jullie nieuwe leiding zal worden. Denk alvast na over enkele originele proeven die de jonggivers zullen moeten uitvoeren. Vergeet ook geen lunchpakket!!

Zo, dat was het weer voor deze maand én voor dit scoutsjaar. We willen jullie allemaal heel hard bedanken voor het geweldige jaar!!!

Een stevige linker

Elke, Niki en Jana

P.S. iedereen kan zich nu inschrijven voor onze heerlijke brunch (6 oktober) via 'Acties'!!

Marijke Goosen
Marijke Goosen
Leeftijd Carriere Hobby's Taak
21 Lid vanaf 2e jaar kapoen! Scouts en volleybal! Groepsleiding en paviljoenfeesten
Daan Jennes
Daan Jennes
Gsm Leeftijd Carriere Hobby's Taak
0492 67 11 68 20 Lid vanaf 2de jaar kawel! Gymnastiek & Scouts!! EHBO, Paviljoenfeesten en Goede Doel
Lynn Kerremans
Lynn Kerremans
19 Lid vanaf 1e jaar kapoen! Scouts (!!!) en volleybal
Kamiel Bastiaensen
Kamiel Bastiaensen
Leeftijd Carriere Hobby's Taak
20 Lid vanaf 2e jaar kawel! Voetbal en SCOUTS!!