Over de givers

Bij de gidsen en verkenners (14 tot 17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Ze trekken de nacht in, gaan op overlevingstocht of boksen een fuif in elkaar. Er wordt hen de kans gegeven om te experimenteren, mee te beslissen en dingen te ontdekken.

De kampen variëren van een buitenlands kamp tot een stapkamp en zelfs een vlottenkamp. Op het einde van hun givercarrière krijgen ze hun voortotem.

• oktober 18-19

Hallo lieve Givers!

Het nieuwe scoutsjaar is begonnen!! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!
    Hier een aantal topactiviteiten voor deze maand:

Zaterdag 6 oktober: 9u30 - ... :Oud Papier

We verwachten alle Givers die 16 jaar of ouder zijn aan de container in de Nieuw Hoef om het papier op te halen. 's Middags eten we samen hotdogs.

Zondag 7 oktober: 10u-15u: Openingsbrunch!!

Naar jaarlijkse gewoonte beginnen we het jaar weer met een brunch. Vergeet je niet in te schrijven via de site. Neem vandaag ook jullie ouders mee, want om 10 uur is het ook ineens infomoment. 's Middags spelen we ook nog een leuk bosspel. Je kan je vandaag ook ineens inschrijven voor het nieuwe jaar.

Zondag 14 oktober: 10u-12u

Vandaag gaan we vergaderen over het nieuwe scoutsjaar. Denk al eens na over een land waar je op kamp zou willen gaan en maak alvast maar een lijstje op met je favoriete activiteiten!

Zondag 21 oktober: 13u30-16u30: Quiz- Is er Wifi in Tahiti?

Vandaag doen we een quiz. Niet zomaar een quiz, maar een quiz gebaseerd op het hilarische spelprogramma "Is er Wifi in Tahiti?"!!

Zondag 28 oktober: 13u30-16u30: De Mol

Vandaag spelen we een variant op het beroemde spel "De Mol". Zet je speurneus op en kom de mol ontmaskeren!

Stevige Linker Niki, Elke en Jana!

• september 18-19
    Na een lange zomervakantie is het eindelijk zo ver, het nieuwe scouts jaar begint. Het is de laatste maand met ons als leiding dus we gaan dit op een mooie manier afsluiten.

Zaterdag 1 september: 9u30-...
    Zoals naar gewoonte is het vandaag weer oudpapier, probeer zeker allemaal te komen want velle handen maken licht werk.

Zondag 2 september: 13u30-16u30

Vandaag spelen we een groot spel. Welk spel dit gaat zijn verklappen wij nog niet. Het enige dat wij al kunnen zeggen is dat je best je scouts skills nog eens oefent.

Zondag 9 september: 10u-12u

Vandaag gaan we de foto's van het kamp eens bekijken en terug denken aan deze mooie tijd. We willen dit moment ook even gebruiken om stil te staan bij het afgelopen. Verder willen we met jullie ook al eens bespreken wat we precies willen doen met de overgang. Dan zijn we zeker goed voorbereid!

Zondag 16 september:???

Vandaag zullen de eerste centjes van het scoutjaar verdiend worden. Dit was blijkbaar aan jullie gevraagd en jullie zagen dit wel zitten. Meer info volgt via facebook!

Zondag 23 september: 10u-13u

Deze middag gaan we nog eens lekker ouderwets op woudloperskeuken! Neem dus allemaal iets lekkers mee dat je eventueel kan opwarmen.

Zondag 30 september: 10u-16u30

Vandaag is het de laatste dag met ons als leiding want het is namelijk overgang. Zorg dat jullie allemaal een lunch pakket meenemen voor tijdens de middag. De personen die overgaan kunnen best ook propere kleren voorzien.

Dit was het voor deze laatste maand,
    Stevige rechter Glen, Meere, Noah en Niels

P.S. 7 oktober is het onze officiële startdag en brunch! Inschrijven voor de brunch is verplicht en dat kan je binnenkort doen via de site. Deze dag is een groot feest om de start van het nieuwe jaar te vieren, iedereen is dus welkom! Opa, oma, neef, nicht, buurjongen of buurmeisje, neem ze allemaal maar mee!

Jana Dehens
Jana Dehens
Leeftijd Carriere Hobby's Taak
22 Lid vanaf 1e jaar kapoen! Scouts!! Glühfest