Over de givers

Bij de gidsen en verkenners (14 tot 17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Ze trekken de nacht in, gaan op overlevingstocht of boksen een fuif in elkaar. Er wordt hen de kans gegeven om te experimenteren, mee te beslissen en dingen te ontdekken.

De kampen variëren van een buitenlands kamp tot een stapkamp en zelfs een vlottenkamp. Op het einde van hun givercarrière krijgen ze hun voortotem.

• april 20-21
    Dag Givers,

Deze maand hebben we weer een hoop nieuwe en leuke activiteiten voor jullie klaarstaan. JOEPIEEE!!
    ps: vergeet jullie verkochte pakketjes niet in het Excel-bestand te zetten.

Zondag 4 april: geen scouts

Eet maar lekker veel paaseitjes vandaag :)))

Zondag 11 april: 10u00u-12u00

Vandaag gaan we flyeren voor nonkel Rudyyyy (nonkel van Robbe aka Neys Immo). Hiervoor krijgen we wat centjes voor onze kas, DANKUUUU RUDYYYY!

Zondag 18 april: 13u30-16u30

Als tip voor vandaag hebben we een doe-opdracht voor jullie. (en ja, nu echtttt ;) )

null Beeld VIER

Zondag 25 april: 11u00-13u00

Vandaag gaan we brunchen. Wij voorzien allerlei lekkernijen voor jullie. Als jullie ook graag iets meenemen om te delen, mag dat ook altijd!

Indien de kookwedstrijd (van de Paviljoenfeesten, maar dan in een coronaproof jasje) kan doorgaan, dan doen we hieraan mee. Dit laten we nog weten!

Ziezo, dit was het weer voor de maand april:)) we kijken er alvast enorm naar uit!!

Dikke knuffels,

De Giverleiding xoxoxo

• maart 20-21
    Dag lieve Givers,
    Ziezo, onze eerste maand fysieke activiteiten zit er weer op. Wat hebben we ervan genoten om jullie vrolijke snoetjes weer terug te zien!! Super tof dat jullie ook allemaal zo talrijk aanwezig waren :) Wat hebben we voor de maand maart voor jullie in petto?:

(vergeet niet tijdig - lees: dinsdagavond - te laten weten of jullie aanwezig zullen zijn)

Zondag 7 maart: 13u30-16u30

JOEHOEEE vandaag spelen we het welbekende JACHTSEIZOEN!! Kom vandaag met de fiets naar de Scouts en neem je gsm mee. ZIN INN :)))

Zondag 14 maart: 10u-12u

Tijd voor een beetje sport: OLYMPISCHE SPELEN IT IS. Hopelijk doen jullie het beter dan deze kneusjes: https://www.youtube.com/watch?v=pJyTEPOPtwk

Zondag 21 maart: 13u30-16u30

Als tip voor vandaag hebben we een doe-opdracht voor jullie.
    null Beeld VIER

Zaterdag 27 maart: 20u00-22u00

Aangezien een aantal van jullie examens hebben doen we nog eens een filmavond. Aangezien miss Rona nog steeds aanwezig is doen we het buiten. Neem dus zeker een warm dekentje mee.

Vele dikke knuffels,

Jullie leiding

Robbe, Siebe, Marieke, Renske en Klara

• februari 20-21
    Dag Givers, eeeeeeeindelijk mogen we terug échte activiteiten doen! We zullen elke week in de whatsapp de vraag stellen wie er die zondag aanwezig kan zijn en op basis daarvan de groepen indelen. Zorg er zeker voor dat je elke week een mondmasker bij hebt (een reserve kan ook nooit kwaad). Op voorhand zullen wij de groepsverdeling bekend maken zodat jullie weten bij welke leiding jullie die zondag moeten gaan staan.

Zondag 7 februari: 13u30-16u30

Deze week trappen we de maand af met een SUPER cool mollenspel. Wie van jullie is de rest het slimste af en kan de saboteur ontmaskeren?

Zondag 14 februari: 10u-12u

Tijd om wat te brainstormen over hoe we wat extra geld in het laadje kunnen krijgen om ons kamp nog zotter te maken dan het al wordt. Alle ideeën zijn meer dan welkom!!

Zondag 21 februari: 13u30-16u30

Tijd voor nog eens een klassieker: woudloperskeuken!! Neem allemaal maar je favoriete snackie mee en je goed humeur ;) We maken er een fantastisch diner van!

Zondag 28 februari: 7u30-9u30!!

PLAATS: Scouts Heuvel (Korte Heuvelstraat 2920, Kalmthout)

WAT: Tijd om deze maand de zon eens zien op te komen en de vroege vogel in ons los te laten. We gaan de mooiste dauwtocht van jullie leven doen. Hopelijk allen aanwezig!!!

Dat was het dan weer voor deze maand vol met fysieke activiteiten (joepieeee)

XOXO

Jullie favo leiding!!

Klara, Renske, Robbe, Marieke, Siebe