Over de jins

Jin: 'Jij en Ik, een Noodzaak'. Jins (17 tot 18 jaar) leven gedurende één jaar intens samen met hun tak. In hun eigen stijl werken ze gekke activiteiten, projecten en zelfs hun kamp uit.

Al doende leren ze samenwerken en verantwoordelijkheid opnemen. Daaruit groeit een engagement voor de groep en voor de samenleving. Zo krijgen ze al een voorsmaakje van het leiding zijn.

• oktober 22-23
    Dag jins '05

Nu we eindelijk mogen bekendmaken dat wij jullie jinleiding worden, zijn we helemaal klaar om er een bangelijk jaar van te maken!!

Zondag 2 oktober: 10u

Vandaag is het brunch, jullie zijn allemaal welkom met jullie ouders om het komende scouts jaar wat toe te lichten.

Dagplanning:

10-11u: voorstelling nieuwe leidingsploeg en contactmoment

11u-13u: brunch

Na de brunch gaan we al een eerste activiteit doen om ons buitenlands kamp te kunnen financieren. We gaan helpen op de babyborrel van Luìz Neys(neefje van Robbe;)), meer info volgt nog!

Zondag 9 oktober: 10u-12u

Vandaag gaan we vergaderen, neem dus zeker jullie agenda mee want er zullen een aantal data besproken worden.

Zondag 16 oktober: 13u30-16u30

Welke jin kan het beste koken? Dat gaan we vandaag ontdekken met een kookwedstrijd, jullie hoeven zelf niks mee te nemen want de ingrediënten gaan jullie eerst moeten verdienen;)

Zondag 23 oktober: 13u30-16u30

Jullie mogen vandaag allemaal een een powerpoint presentatie voorbereiden over een land waar je graag op kamp zou gaan, nadien bespreken we welk land het gaat worden:)) Zeker komen dus!!

Zondag 30 oktober: GEEN SCOUTS

Het is de vijfde zondag van de maand, dus vandaag is het jammer genoeg geen scouts...

• september 22-23
    Hoipipeloi Jins

Het is de allerlaatste maand 😭😭😭😭😭😭😭😭 Nog een maandje massaal aanwezig zijn als lid!

Zondag 4 september: 13u30-16u30

Heb je zin om te komen fliktikken? Kipflikken? Te pikwikken?

Ja, ge weet wel. Met een deken en mieren!
    Nee, nee geen mieren!!!

Zaterdag 10 september: uur komt nog
    Weekend georganiseerd door en voor onze eigen topleden!

Zondag 11 september: 10u-12u

Jinstage nummer 3! Deze keer moeten jullie alles volledig zelf organiseren. Neem contact op met de leiding voor de praktische zaken uit te leggen aan hen! Haal al jullie inhoud uit de kast!

Zondag 18 september: 13u30-16u30

Je laatste activiteit aller tijden als onze lidjes! Jullie hebben de keuze dus stuur jullie favoriete activiteiten nog door t.e.m. 15 september in de Whatsapp groep!

Vrijdag 23 september
    Start planningsweekend. Dit weekend wordt het hele jaar gepland met jullie als nieuwe leiding!

Zondag 25 september: 13u30-16u30

Overgang naar jullie eigen kindjestakjes! Jullie gaan dat stuk voor stuk goed doen en wij zijn nu al fier op jullie!

Een laatste stevige linker
    Klaartje en Woutje

Kamiel Bastiaensen
Kamiel Bastiaensen
Leeftijd Carriere Studie/werk Hobby's Taak
23 Lid vanaf 2e jaar kawel! 🏗️👷‍♂️ Werkvoorbereider bij Brebuild NV ⚜️🏕️ SCOUTS Groepsleiding communicatie
Robbe Willeme
Robbe Willeme
Gsm Leeftijd Carriere Studie/werk Hobby's Taak
0473573148 22 lid vanaf 1ste jaar kapoen, nu mijn 5de jaar als leiding elektronica-ICT Basketbal, scouts, lopen en fietsen Webmaster, Paviljoenfeesten, drankverantwoordelijke, leidingsweekend, teambuilding.