Over de jins

Jin: 'Jij en Ik, een Noodzaak'. Jins (17 tot 18 jaar) leven gedurende één jaar intens samen met hun tak. In hun eigen stijl werken ze gekke activiteiten, projecten en zelfs hun kamp uit.

Al doende leren ze samenwerken en verantwoordelijkheid opnemen. Daaruit groeit een engagement voor de groep en voor de samenleving. Zo krijgen ze al een voorsmaakje van het leiding zijn.

• kamp 17-18
    Beste jins

We vragen jullie om jullie medische fiches volledig in te vullen/ na te kijken voor ons vertrek. Hoe dit moet vind je op de volgende link: http://scoutsengidsenheikant.be/info.php?info=medische_fiche
    Bij stap (2 jullie hebben al een account...)  3 heb je (eventueel) je lidnummer nodig. Dit kan je vinden op je lidkaart of vragen aan de leiding.

• juni 17-18
    hiii

Zondag 3 juni: 10u-12u: Sport & Spel

De ideale ontspanning tijdens al dat leren!

Zaterdag 9 juni: 14u30-16u: Spring eruit!

Net zoals vorig jaar kunnen jullie je weer al springend komen uitleven in het sportpark. we spreken af aan de sporthal Hemelrijk.
    Neem zeker 1 euro mee!

Zaterdag 16 juni: 20u-22u: sluipspel

Trek je beste camouflagekledij aan en verover de schat!

Zondag 24 juni: 13u30-16u30: einde-examenverrassingsactiviteit

Benieuwd? Kom dan zeker af!!

Vrijdag 29 juni: Guerillatocht Scouts-centrum

Zaterdag 30 juni: Werken
    Vanavond gaan we helpen op een feest.  We zullen rond middernacht klaar zijn, daarna kunnen jullie eventueel met zen alle naar het Pullenbal!
    We spreken voor dat we beginnen met werken af op de scouts om een check-up te doen van onze fietsen.  Als jullie graag een kleine rugzak meenemen voor op vastkamp moeten jullie die vandaag ook meenemen. Uur volgt nog!

juuuu

Siebe Geerts
Siebe Geerts
Gsm Leeftijd Carriere Hobby's Taak