Over de jins

Jin: 'Jij en Ik, een Noodzaak'. Jins (17 tot 18 jaar) leven gedurende één jaar intens samen met hun tak. In hun eigen stijl werken ze gekke activiteiten, projecten en zelfs hun kamp uit.

Al doende leren ze samenwerken en verantwoordelijkheid opnemen. Daaruit groeit een engagement voor de groep en voor de samenleving. Zo krijgen ze al een voorsmaakje van het leiding zijn.

• oktober 18-19
    Lieve jins!
    Hoog tijd om aan jullie laatste jaar als lid te beginnen, en ik kan jullie beloven dat het een knnnnnaller van formaat zal worden!

Zaterdag 6 oktober: 9u30 - ...

Oud papier! hoezeeee

Zondag 7 oktober: 10u00-15u00

Hup se, we starten al meteen met goei eten. Na het brunch is er een infomoment met jullie en jullie ouders waarop we de nodige info voor heel het jaar meegeven.

Daarna is er nog een activiteit voorzien: vergaderen!!!! SUPER LEUK DOLDWAAS

Zondag 14 oktober: 10u-12u

Aangezien jullie een heel jaar met ons als leiding moeten zien te overleven, kan het wel handig zijn om ons beter te leren kennen... Dat gaat gebeuren aan de hand van een mega grave quiz, de meest next level quiz die jullie ooit zullen meemaken!

Zondag 21 oktober: 13u30-16u30

In het laatste jaar als lid zouden jullie vuurmaak kwaliteiten helemaal lit moeten zijn! Dit mogen jullie bewijzen op de meest scoutsige activiteit ooit: WOUDLOPERSKEUKEN.
    Pak allemaal iets mee om op het vuur klaar te maken en dan maken we er samen een gezellig eetfestijn van :-)

Zondag 28 oktober: 13u30-16u30

Vandaag beslissen we definitief naar waar we op buitenlands kamp gaan. We spreken af op de scouts voor een vergadering. Daarna trekken we met zen allen naar het gezelligste Wilderste evenement van het jaar: DE KEIRMIS! Vanaf daar kunnen jullie om half vijf naar huis vertrekken.

Veel groetjes van jullie kersverse leiding!
    Jesley, Shinta, Maxime

• september 18-19
    Adios jinzzzz

Zondag 2 september: 13u30-16u30

Bosspel!!

Zondag 9 september: 17u00-20u00

Vandaag spelen we rugby. Maar onze rugbybal is kwijt?!?! :((( Geen probleem, we voorzien nieuwe "ballen", deze zullen wel iets vettiger zijn... Doe dus slechte kleren aan!

Zondag 16 september: 13u30-18u00

Survival dag! Vuur maken met een vuurboog, vuur transporteren met een tonderzwam, verkoold katoen maken, touw maken van brandnetels, zelf een touwladder maken, thee maken met een dennenboom, zelf een shelter maken, reddingsvest maken van een broek, een boom zonder takken beklimmen, zelf een kompas maken, een zaag maken van ijzerdraad, we doen het vandaag allemaal. Neem een zakmes mee en doe stevige schoenen aan.
    Om alles te kunnen doen duurt de activiteit iets langer, je kan komen en gaan wanneer je wil ofc!

Zondag 23 september: 13u30-16u30

Verrassing ;)

Vrijdag 28- zondag 30 september:

Planningsweekend + overgang. Meer info volgt!

Challas

Maxime Goossenaerts
Maxime Goossenaerts
Leeftijd Carriere Hobby's Taak