Over de jonggivers

De jogi's (11 tot 14 jaar) krijgen geleidelijk aan een gezonde portie verantwoordelijkheid voorgeschoteld. Ze trekken er soms alleen op uit en gebruiken wat de natuur rijk is. Voor ze op kamp zelf hun tafels, vuren en shelters bouwen, hun eigen potje koken of coördinaten op tweedaagse berekenen, is er doorheen het jaar voldoende voorbereiding.

Wat bij de kawellen 'nesten' genoemd werd, zijn hier 'patrouilles' van ongeveer 8 leden, geleid door een patrouille- en hulppatrouilleleider. Na drie jaar bij de jonggivers krijgen de leden hun totem.

Elke Goosen
Elke Goosen
Leeftijd Carriere Hobby's Taak
22 Lid vanaf 2de jaar kapoenen Volleybal en SCOUTS! EHBO-verantwoordelijke jonggivers, quiz Paviljoenfeesten, verantwoordelijke verkleedkoffer en leidingsweekend