Over de jonggivers

De jogi's (11 tot 14 jaar) krijgen geleidelijk aan een gezonde portie verantwoordelijkheid voorgeschoteld. Ze trekken er soms alleen op uit en gebruiken wat de natuur rijk is. Voor ze op kamp zelf hun tafels, vuren en shelters bouwen, hun eigen potje koken of coördinaten op tweedaagse berekenen, is er doorheen het jaar voldoende voorbereiding.

Wat bij de kawellen 'nesten' genoemd werd, zijn hier 'patrouilles' van ongeveer 8 leden, geleid door een patrouille- en hulppatrouilleleider. Na drie jaar bij de jonggivers krijgen de leden hun totem.

• kamp 19-20
    Dag ouders en Jogi's,

Het is al een tijdje geleden dat we elkaar gezien hebben, helaas. Hopelijk gaat alles goed met jullie! De leiding heeft alleszins de afgelopen tijd niet stilgezeten. Wij hopen dat wij jullie allemaal op een enorm fijn en veilig kamp kunnen meenemen deze zomer. In bijlage vindt u ons kampboekje. Gezien de huidige Coronacrisis kunnen we niet alles verzekeren. We wachten nog op de goedkeuring om het kamp te laten doorgaan. Zo ja, zal dit waarschijnlijk met de nodige maatregelen zijn. Het zal een ander kamp zijn dan diegene die we al hebben mogen meemaken. Dit boekje is geschreven met de hoop dat het kamp mag doorgaan. Verdere communicatie volgt wanneer er meer informatie zal vrijkomen vanuit de overheid en Scouts en Gidsen Vlaanderen.

Indien er vragen of bezorgdheden zijn, twijfel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we naar oplossingen in deze nare tijden.

Houd jullie goed & hopelijk tot snel!
    Stevige linker,
    De Jogi-leiding
    Jorn, Lars, Robbe, Elke en Klara

• mei 19-20
  • april 19-20
  • maart 19-20
    jowjowjow jogi's

Het is weer tijd voor nieuwe maand vol scoutsplezier!!!

Zondag 1 maart: 13u00-16u00

De scouts zet zich vandaag in voor het milieu!
    Samen met de kawellen gaan we het zwerfvuil in de straten van den heikant opruimen.
    Neem zeker iets mee van handschoenen als je dat hebt voor het afval op te rapen. Iedereen die komt helpen wordt ook beloond door de gemeente!!!

meer info kan je vinden op ons facebookevenement via onderstaande link:

Zondag 8 maart: 10u-12u

Het is hoog tijd om jullie sjortechnieken nog eens bij te schaven, ons kamp komt inmiddels dichterbij en tegen dan moeten jullie allemaal perfect kunnen sjorren, zodat we een coole constructie kunnen maken!! Hoe zat dat nu weer met die eindknoop? Hoe begin ik ook alweer aan een driepikkel? Hoe kunnen we onze constructie steviger maken?
    Al deze dingen worden vandaag nog eens opgefrist zodat jullie allemaal klaar zijn voor ons kamp!

Zondag 15 maart: 13u30-16u30

Dit weekend is jullie leiding op leidingsweekend!!!:)) jammer genoeg wil dit zeggen dat er voor jullie geen scouts is op zondag:((

P.S. Dit weekend is ook de deadline voor de Grote Scouts & Gidsen EnquĂȘte 2020! Het duurt slechts enkele minuten om hem in te vullen, maar u zou ons er enorm hard mee helpen. https://forms.gle/3kozJjTbrnvPbtiX6

Zondag 22 maart: 10u00-16u30

GROEPSSPEL!!!!
    Neem zeker een lunchpakket en je drinkbus mee, want het is een hele dag scouts vandaag!

Zondag 29 maart: GEEN SCOUTS

Het is de vijfde zondag van de maand, dus vandaag is het jammer genoeg geen scouts...

Dit was het alweer voor deze maand, wij hebben er alvast zin in!!;)

Stevige linker van de allercoolste jogileiding

Jorn, Robbe, Lars, Klara & Elke

XOXO

Elke Goosen