Over de jonggivers

De jogi's (11 tot 14 jaar) krijgen geleidelijk aan een gezonde portie verantwoordelijkheid voorgeschoteld. Ze trekken er soms alleen op uit en gebruiken wat de natuur rijk is. Voor ze op kamp zelf hun tafels, vuren en shelters bouwen, hun eigen potje koken of coördinaten op tweedaagse berekenen, is er doorheen het jaar voldoende voorbereiding.

Wat bij de kawellen 'nesten' genoemd werd, zijn hier 'patrouilles' van ongeveer 8 leden, geleid door een patrouille- en hulppatrouilleleider. Na drie jaar bij de jonggivers krijgen de leden hun totem.

• juni 18-19
    Hey jogi's,
    De laatste maand voor het kamp is aangebroken! Maar niet getreurd, ook deze maand hebben we een heleboel geweldige activiteiten voor jullie in petto!

Zondag 2 juni: 13u30-16u30

BOSSPEL
    We halen nog eens een klassieker boven! Een goei, scoutsig bosspel.

Zondag 9 juni: 10u-12u

SPORT & SPEL
    Smeer jullie beentjes al maar in want het wordt een intensieve voormiddag.

VRIJDAG 14 juni: 20u-22u

SPELLETJESAVOND
    We gaan gezellig  gezelschapsspelletjes spelen vanavond. Je mag altijd je favoriete spelletje meenemen maar wij zullen er ook wel wat voorzien.

Zondag 23 juni: 13u30-16u30

WATERSPELLETJES
    Duik de garage maar in en pak jullie grootste waterpistool maar mee. Vandaag gaat er niemand droog terug thuis komen! (Tenzij ge zo slim zijt van een handdoek mee te nemen)

Zondag 30 juni: 19u

CAMION INLADEN

Vandaag laden we de camion in die al ons materiaal naar het kampterrein brengt. Vergeet dus zeker niet een tas mee te komen geven zodat je daar niet de 4de mee op de trein moet sleuren. Helpende handen zijn ook altijd welkom om al de rest van het materiaal in te laden.

Dit was het dan weer voor deze maand! Maar als je echt niet genoeg kan krijgen van de scouts, schrijf je dan snel in voor scoutskamp en dan kan 10 volle dagen van de scouts genieten :D

Een stevige linker (+ kusjes en knuffels)
    jullie fantastische jogi-leiding

Meere Malfait
Meere Malfait
Gsm Leeftijd Carriere Hobby's Taak
+324 96 93 80 04 21 Lid vanaf tweede jaar kapoenen Scouts! Paviljoenfeesten, Glühfest en fotoverantwoordelijke
Klara Van Tilborgh
Klara Van Tilborgh
Leeftijd Carriere Hobby's Taak
20 Lid vanaf 2e jaar kapoen!
Renske van Veldhoven
Renske van Veldhoven
Leeftijd Carriere Hobby's Taak
20 Al van eerste jaar kapoen actief in de scouts!
Kamiel Bastiaensen
Kamiel Bastiaensen
Leeftijd Carriere Hobby's Taak
19 Lid vanaf 2e jaar kawel! Voetbal en SCOUTS!!
Jan Berebrouckx
Jan Berebrouckx