Over de kapoenen

Het leven van een kapoen (6 tot 8 jaar) is er één vol spelen, fantasie, creativiteit en expressie. Speelsgewijs en ongedwongen ontdekken ze samen met de leiding de wereld. De leiding gaat hierbij uit van het kind zelf, van wat hen boeit en aanspreekt. Na een jaar van spelen, knutselen en plezier, trekken we bij de kapoenen voor de eerste keer op kamp!

• kamp 19-20
    Allerliefste kapoenen en ouders,

Het is een lange tijd geleden dat we jullie allemaal gezien hebben. Hopelijk gaat alles goed met jullie!!!
    In bijlage kunnen jullie ons kampboekje terugvinden, waarin alle praktische informatie staat over het kapoenenkamp. Wij willen wel benadrukken dat dit kampboekje is opgesteld rond de richtlijnen over hoe het normale kamp eruit zou gezien hebben. Omwille van de coronamaatregelen kan het zijn dat er vanuit de overheid of vanuit Scouts en Gidsen Vlaanderen nog wijzigingen kunnen optreden. Wij zullen jullie dan ook zo snel mogelijk hierover verwittigen.
    Moesten jullie toch met vragen zitten, mogen jullie altijd iemand van de (kapoenen)leiding contacteren.
    Hopelijk zien we jullie snel terug en zal ons kamp kunnen doorgaan :)
    Hou jullie goed!!!

Groetjes
    Xebo, Toto, Kerri, Gigi, Rikki, Zazou en Petro
  • mei 19-20
  • april 19-20
  • maart 19-20
    Heyyyyyyy lieve kapoenen

Zondag 1 maart: 10-13u mooimakers

Ook dit jaar probeert de leiding zich met de hele scouts te engageren voor een goed doel. Nadat we vorig jaar de Warmathon in Antwerpen hebben gelopen, willen we eens iets doen in onze eigen wijk! Daarom hebben we besloten om met alle leden, ouders, etc al het zwerfvuil van den Heikant op te ruimen!
    Alle hulp is dus zeker welkom!! Ook de ouders mogen zeker mee komen. Meer informatie is te vinden op onderstaande link:

Zondag 8 maart: 10u-12u

Deze zondag hebben wij een knotsgek fantasiespel in petto! Dat beloofd leuk te worden! :))

Zondag 15 maart: GEEN SCOUTS

OOHHH vandaag is het helaas geen scouts. :((  Jullie leiding is namelijk op leidingsweekend. Maar niet getreurd, volgende week staat er weer een extra lange activiteit op het programma ter compensatie.

P.S. Vandaag is de deadline voor de Grote Scouts & Gidsen Enquête 2020!! Gelieve deze zeker in te vullen!

Zondag 22 maart: 10:00-16u30

Voor vandaag staat er een GROEPSSPEL op de agenda!!!!!

Neem zeker een lunchpakket mee want het is een hele dag scouts!

Zondag 29 maart: GEEN SCOUTS

Het is de vijfde zondag van de maand, dus vandaag is het jammer genoeg geen scouts :(

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding,

Toto, Rikki, Zazou, Petro, Gigi en Xebo

Marieke Van den Bergh
Marieke Van den Bergh
20 Lid vanaf 1e jaar kapoen! Scouts en klarinet! Glühfest
Renske van Veldhoven
Renske van Veldhoven
Gsm Leeftijd Carriere Hobby's Taak
0468432011 21 Al van eerste jaar kapoen actief in de scouts!
Matthijs Backx
Matthijs Backx