Over de kapoenen

Het leven van een kapoen (6 tot 8 jaar) is er één vol spelen, fantasie, creativiteit en expressie. Speelsgewijs en ongedwongen ontdekken ze samen met de leiding de wereld. De leiding gaat hierbij uit van het kind zelf, van wat hen boeit en aanspreekt. Na een jaar van spelen, knutselen en plezier, trekken we bij de kapoenen voor de eerste keer op kamp!

• kamp 17-18

Het kapoenenkamp gaat dit jaar door vanaf maandag 9 juli tot en met zaterdag 14 juli
    Al de bagage wordt in de camion geladen op 30 juni om 19u00. Meer info i.v.m. het inladen van de camion zal volgen tegen eind juni. Bovendien zijn er nog steeds een aantal medische fiches niet (volledig) ingevuld. Gelieve dit in orde te brengen voor 27 juni. Dit is tevens de deadline van de inschrijvingen voor het kamp!

In bijlage kunnen jullie het kampboekje van de kapoenen terugvinden!
  • juni 17-18
    Dag lieve kapoentjes!
    Aangezien jullie leiding weer een triestige periode vol examens heeft zijn deze maand de uren een beetje anders dan normaal.

Zondag 3 juni: 10u00-12u00

Aangezien we afgelopen zondag onze waterspelletjes na 10 minuten moesten stopzetten door het onweer, halen we dat deze zondag in! Vergeet dus zeker geen zwembroek of badpak en een handdoek!

Zaterdag 9 juni: 10u30-12u

Zoals elk jaar organiseert de gemeente weer een examenactiviteit: Spring eruit!
    Verwacht jullie maar aan al de zotste/coolste springkastelen die jullie ooit gezien hebben!!!
    We verzamelen om 10:30 in het sportpark (bij het skatepark). Daar mogen de kapoentjes om 12u ook weer opgehaald worden.
    Neem allemaal 1 euro mee!

Zondag 17 juni: 13u30-16u30

Omdat het bijna de laatste activiteit is, is het nog eens tijd voor een van de leukste activiteiten ooit: EEN ZOT BOSSPEL!

Zondag 24 juni: 13u30-16u30

(AANPASSING!!!)
    Deze laatste zondag van de maand gaan we nog eens lekker sportief spenderen, want de kapoenen nemen deel aan de PARALYMPICS SPELEN. Doe allemaal maar uw beste sportkleren en sportschoenen aan, want je zult ze zeeeeeeeeeker nodig hebben!!!

Zo, dat was het dan voor juni.
    Wij kijken alvast heel hard uit naar het kamp, hopelijk jullie ook!!!!!!!

PS: Er zijn nog steeds een aantal medische fiches niet (volledig) ingevuld. Gelieve dit zo snel mogelijk in orde te brengen. Ook de deadline van 27 juni dient gerespecteerd te worden om uw kind in te schrijven voor het kamp!

VEEL ZOENTJES
    ELKE KAMIEL RENSKE KLARA MAXIME

Maxime Goossenaerts
Maxime Goossenaerts