Medische fiche

Klik op onderstaande link en volg deze vijf stappen:


Groepsadministratie


Let op!

Het webteam van Scouts & Gidsen Vlaanderen is bezig met het schrijven van een nieuwe versie van de Groepsadmin. Onderstaande foto's kunnen dus verouderd zijn. We zullen deze foto's vervangen van zodra de nieuwe versie in gebruik wordt genomen, dit kan echter nog even duren.

Stap 1

Indien het lid nog geen account heeft, klik op gebruiker aanmaken. Ga anders onmiddelijk naar stap 3.

Stap 2

Vul de gegevens van het lid in. E-mail mag van de ouders zijn indien het lid zelf nog geen e-mailadres heeft. U kiest ook een gebruikersnaam waarmee u later kan inloggen. Het lidnummer onderaan kan u opvragen bij de groepsleiding indien u nog geen lidkaart ontvangen heeft.

Stap 3

Indien u juist een account heeft aangemaakt, ontvangt u een e-mail waarmee u uw wachtwoord kan aanpassen. Vervolgens logt u in met uw gekozen gegevens.

Stap 4

Na het inloggen krijgt u een scherm te zien met alle persoonlijke gegevens van het lid en de ouders. Gelieve hier alles aan te vullen of te verbeteren wat niet correct is.
Dan klikt u op "Opslaan en verder naar de individuele steekkaart".

Stap 5

U komt nu op het scherm waar u de medische fiche kan invullen. Gelieve deze zo waarheidsgetrouw mogelijk in te vullen en later ook aan te passen indien nodig.
U slaat deze gegevens op en zo kan de leiding deze steeds raadplegen en mijden we een grote papierberg!

keyboard_arrow_up