Inschrijven 'Gluhfest: fakkeltocht Jins'

Wat? Het verhaal speelt zich af ten tijde van de ontdekkingsreizen. De kinderen en de leiding zijn Vlaamse ontdekkingsreizigers, op zoek naar hun eerste schat. Ze hebben een kaart gevonden, maar die is helaas onleesbaar. Via opdrachten die de ontdekkingsreizigers moeten doen, kunnen ze meer en meer stukken van de kaart zien en zo hun route ontdekken. We vragen 6 euro voor de fakkeltocht, in deze prijs zit een fakkel/lampion en warme chocomelk inbegrepen. We verzamelen op de scouts om 19u30. De ouders kunnen tijdens de tocht iets drinken op Glühfest!

Wanneer? Zaterdag 23 februari 19u30

Waar? Scouts Essen - Heikant

Hoe betalen? Aan de kassa

Inschrijven verplicht vóór woensdag 20 februari 23u55!

Jins Scouts & Gidsen Essen-Heikant

Bestelling

label

Het aantal kinderen staat los van de bestelling. Wij vragen hier apart naar voor inschattingsredenen. Neem ze dus op in uw bestelling!

child_care