Inschrijven 'Kawellenweekend'

Wat? De Kawellen gaan op weekend!!! Het thema is de Olympische spelen, lekker veel sporten dus zoals de grieken vroeger deden!!! Neem dus zeker een outfit mee dat binnen dit thema past. De Kawellen worden verwacht om 19u aan de lokalen van Chiro Sloepi op Nieuwmoer, neem een slaapzak en een veldbed/matras mee want we slapen hier 2 nachten!!! De Kawellen mogen zondag om 12u terug worden opgehaald. Het weekend bedraagt €25 en mag overgeschreven worden naar de groepskas (BE41 7512 0426 9310) met als mededeling "Kawellenweekend 2023". Inschrijven is verplicht en dient te gebeuren ten laatste op 8 februari. Hopelijk kunnen jullie massaal aanwezig zijn! De leiding heeft er zin in!!!

Wanneer? Vrijdag 10 februari

Waar? Chiro Sloepi, Nieuwmoer

Hoe betalen? Via overschrijving naar BE41 751 0426 9310

Inschrijven verplicht vóór woensdag 8 februari 23u59!

Kawellen Scouts & Gidsen Essen-Heikant

Indien u geen bevestigingsmail ontvangt, is uw inschrijving niet geregistreerd! (Kijk ook uw spam na.)