Inschrijven 'Brunch & Startdag 2019'

Wat? Traditie getrouw organiseren we het eerste weekend van oktober onze officiële startdag + brunch! De planning is als volgt: - 10u - 11u: Voorstelling de nieuwe leidingsploeg en contactmoment tussen ouders en leiding. - 11u - 13u: Brunchmoment voor ouders en/of kinderen + inschrijvingen en paskoffer - 13 - 15u: De eerste kennismaking spelletjes met de nieuwe leiding! Hieronder kan u zich inschrijven voor die brunch door uw gegevens achter te laten en het aantal personen op te geven. Tot dan!

Wanneer? Zondag 6 oktober 10u00

Waar? Velodreef 69A

Hoe betalen? Aan de kassa

Inschrijven verplicht vóór vrijdag 4 oktober 12u00!

Groepsleiding Scouts & Gidsen Essen-Heikant

Bestelling

Het aantal kinderen staat los van de bestelling. Wij vragen hier apart naar voor inschattingsredenen. Neem ze dus op in uw bestelling!

label

child_care