Openingsdag

Openingsdag Scouts Essen-Heikant

Scouts Essen-Heikant organiseert een openingsdag om het begin van het nieuwe jaar goed in te zetten. We beginnen de dag om 10u met een infomoment waarbij alle ouders en leden kunnen samen zitten met de leiding van hun tak. Zij zullen zich voorstellen en het jaarverloop toelichten. Vervolgens kunnen er allerlei vragen gesteld worden.

Na deze infosessie beginnen we met onze brunch waarvoor je je hieronder kan inschrijven. Deze duurt van 11u tot 1u. Tijdens de brunch zullen er spelletjes voorzien zijn.

Dan volgt er van 1u tot 3u een typische scoutsactiviteit met elke tak apart. Dit geeft een beeld van hoe de activiteiten over het hele jaar zullen zijn en deze zal om 3u eindigen.

Tot slot is er heel de dag mogelijkheid tot inschrijven. Wij hopen altijd veel nieuwe leden aan te werven om er een schitterend leuk jaar van te maken.

Tot dan!

Algemene Info

Wanneer?

Zondag 1 Oktober van 10u tot 3u